FORSIDE OM HEALEREN REIKIHEALING  HEALENDE BILLEDER  HESTEHEALING MUNAY-KI GALLERI  KONTAKT

Reikihealing        
Behandling med Reiki        
Shamanistisk healing        
Bach dråber        
Krystaller        
Priser        
Anbefalinger        
        

Bachs blomstermedicin
Jeg arbejder med Bachs blomstermedicin, der eri homøopatiske dråber udviklet af den engelske læge Dr. Edward Bach omkring 1930. Dr. Bach undrede sig over at den samme type konventionel medicin ikke virkede lige godt på forskellige personer, der havde de samme symptomer. Han udviklede en hypotese om, at der er en klar sammenhæng imellem følelsesmæssig ubalance og fysisk adfærd og symptomer. Bachs blomsterremedier spænder over 38 planter og behandler symptomer der er inddelt i 7 hovedgrupper. Grunden til, at jeg har valgt at arbejde med Bachs blomstermedicin, er, at det er et meget gennemført og grundigt system, der kan hjælpe folk videre i deres egen healingsproces.

Sammensætning af dråber
Jeg bruger min clairvoyante indsigt i klientens situation til at udvælge og sammensætte de dråber, den enkelte kan have glæde af i sin videre healingsproces. Man kan kombinere op til syv typer af planter af gangen - men behøver det ikke. Det er den enkeltes situation, der er afgørende for, hvad man kan have glæde af. 

Opretning af balance
Bachs blomstermedicin handler om at oprette balance, der hvor der er ubalance. Man kan ikke få 'for meget' af Bachs blomstermedicin, for hvis man er i balance, har dråberne ingen virkning.