FORSIDE OM HEALEREN  REIKIHEALING  HEALENDE BILLEDER HESTEHEALING MUNAY-KI GALLERI  KONTAKT

Historien bag Munay-ki        
Rite 1-3        
Rite 4-6        
Rite 7-9        
Praktiske oplysninger        
Priser        

Rite 7: Earthkeepers rite
Syvende rite hedder "Earthkeepers rite"- De som bærer jorden. Her forbindes du via indvielsen til Ærkeenglene, som er vogtere af vores Galakse. De siges at være i menneskeagtig form og være høje som træer. Her bliver du forvalter af alt liv på jorden (tillidsmand) og kommer under beskyttelse af disse ærkeengle og kan kalde deres kraft og lys til dig - til hvilken som helst situation i livet du befinder dig i. Her foregår integrationen af det maskulie og det feminine, og balanceringen af disse to energier. Du kan herfra se Jorden fra stjernernes vinkel. Og du bliver seeren, der kan drømme verdens tilblivelse.

Rite 8: Starkeepers rite
Ottende rite er "Starkeepers rite" - De som bærer stjernerne. Dette er en energioverførelse, som giver dig et anker - et fast holdepunkt - i livet efter den store forandring, som er forudsagt til vil ske omkring år 2012. I følge overleveringerne vil du, når du har modtaget denne rite, begynde at udvikle dig til et Homo Luminous (lysende menneske). Aldringsprocessen vil sænke farten, du bliver resistent overfor sygdomme du før var sårbar overfor. Ved at arbejde med dem på et energetisk niveau kan helbredelsen klares meget hurtigere. Din "Buddha/Kristus-bevidsthed" bliver vækket i dig. Du bliver forvalter af tiden, der kommer og alle fremtidige generationer.

Rite 9: Creators rite
Niende rite kaldes "Creator rite" - Det som skaber alting. Ved modtagelsen af denne rite bliver "Gudslyset" vækket i dig. Du bliver forvalter af al skabelse, fra det mindste sandkorn til den største samling af galakser i universet. Denne rite har ikke før været tilgængelig på jorden. Selvom der har været individer gennem tiden, som har oplevet denne "Buddha/Kristus" indvielse fra ånden/spirit, har der aldrig været muligt at give den videre fra menneske til menneske. Ikke før i dag. Denne indvielse blev bragt hertil fra de ældre Inkaere og givet videre for første gang i Andesbjergene (Apu Ausangate) i sommeren 2006. Da den er så ny kendes hele effekten endnu ikke, men det formodes at være skridtet til at menneskeheden kan tage det næste bevidsthedsskift - bevidst.