FORSIDE OM HEALEREN  REIKIHEALING  HEALENDE BILLEDER HESTEHEALING MUNAY-KI GALLERI  KONTAKT

Historien bag Munay-ki        
Rite 1-3        
Rite 4-6        
Rite 7-9        
Praktiske oplysninger        
Priser        

Rite 4: Seer Rites
Fjerde rite er seerens rite. Denne rite bliver installeret i form af en "lyskæde", som breder sig fra dit syns cortex (hjerne del) i dit baghoved til dit hjerte og videre til dit tredje øje. Dette gør dig i stand til at se dig selv og andre klart, og vil gøre dig i stand til at se med dit indre øje - se ind i den usynlige verden - se væsener, universer og energier. Det er også her, du træder ind og bliver den, der observerer, og senere træder ind i den væren, som kaldes objektiv medfølelse.

Rite 5: Daykeeper rite
Femte rite er "Daykeeper Rites", De som hilser solen. Den forbinder dig med de medicinfolk - ofte kvinder - som mestrede at skabe balance og healing til jorden. Medicinfolk som mestrede stenaltrets visdom (Machu Pichu, Stonehenge ect.) De var ofte jordemødre, naturlæger mm, det var dem som var i stand til at kalde på jordens overflod og skabe ynde og overflod (i hjertet) i livet. Denne indvielse handler især om at heale det feminine, ikke alene din feminine side, men især på det niveau, hvor ånden residerer og heale jorden og gudinden. Her kan du igen vende tilbage til dit autentiske forhold til Moder Jord. Du stopper med at identificere dig med din historie, og begynder og skabe en ny, en hvor du lever uden frygt og praktiserer ikke vold og fred.

Rite 6: Wisdomkeeper rite
Sjette rite er "Wisdomkeeper Rites", De som bærer visdommen. Legenderne fortæller at den gamle visdom bor i bjergene. Disse snedækkede tinder har altid været set på og æret som hellige steder med stor kraft. Medicinfolk og lægfolk har valfartet til disse bjerge: Sinai bjerget, Mount Fuji, Olymous, Kailash Kora for blot at nævne nogle. Her foregår healingen af det maskuline princip i dig selv og i Faderen. Du bliver forbundet med de medicinfolk - mænd og kvinder - der førhen formåede at trodse døden og træde udenfor tid og rum. Som en af disse er det vores tarv at beskytte denne visdom og dele den med andre, når det opleves at være tilrådeligt - du bliver altså læreren! Denne indvielse hjælper dig med at træde uden for tid og smage på uendeligheden.