FORSIDE OM HEALEREN  REIKIHEALING  HEALENDE BILLEDER HESTEHEALING MUNAY-KI GALLERI  KONTAKT

Historien bag Munay-ki        
Rite 1-3        
Rite 4-6        
Rite 7-9        
Praktiske oplysninger        
Priser        

Rite 1: Bands of Power
Første rite hedder "Bands of power" eller Styrkens bånd. Her installeres en beskyttelse i dit lyslegeme, bestående af 5 energetiske bånd, som repræsenterer henholdsvis jorden, vandet, solen, vinden og universet. De virker som en slags filter, der nedbryder og genbruger den tunge, destruktive energi, som du møder på din vej i livet, således at disse energier bliver brugbare og konstruktive for dig i stedet. Bands of power vikrer lidt som når du sprøjter vand på en rude - det glider af. Især i denne tid, hvor frygt er en en stor del af vort liv, er det væsentligt at have denne beskyttelse.

Rite 2: Healer rite
Anden rite er Healerens rite. Her overføres og åbnes Healerens energi. Den energi, der forbinder os med de Healere, som har gået vejen før os, og som kan assistere dig i din egen personlige healing og healing af andre. Vi har en enorm skare af hjælpere til rådighed for os i den åndelige verden. Hjælpere som kan arbejde sammen med os gennem mediation og i søvnens domæne - hjælpe os til at heale fortiden og vores forfædres sår og smerte.

Rite 3: Harmony rite
Tredje rite er Harmony rite, Harmoniens rite. Her modtager du 7 arketyper eller ærkeengle i dine chakra:

  1. arketypen Slangen
  2. arketypen Jaguaren
  3. arketypen Kolibrien
  4. arketypen Ørnen
  5. ærkeenglen Huascar Inka - Underverdenens Portner
  6. ærkeenglen Quetzalcoati - Mellemverdenens Portner
  7. ærkeenglen Pachakuti - Oververdenens Portner

Disse arketyper/ærkeengle bliver overført, ja nærmest sået som et frø i dine chakra. Her har du så ansvaret for deres videre vækst. Frøene kan blandt andet gro via meditation, ildceremoni og generel opmærksomhed og intention. De vil så med tiden (kort eller lang...) hjælpe dig til at slippe din fortid, som slangen slipper din ham.