FORSIDE OM HEALEREN  REIKIHEALING  HEALENDE BILLEDER HESTEHEALING MUNAY-KI GALLERI  KONTAKT

Historien bag Munay-ki        
Rite 1-3        
Rite 4-6        
Rite 7-9        
Praktiske oplysninger        
Priser        

Munay-ki
Munay-ki er 9 energioverførelser, der gør det muligt at være et menneske af visdom og kraft, der har anerkendt at være forvalter af jorden.

Munay-ki stammer fra et Quechua ord (sydamerikansk), der betyder: "Jeg elsker dig" eller "vær den du er". De stammer fra de store indvielser fra Hindus dalen, hvorfra de blev bragt videre til Amerika med de første medicinmænd og kvinder, der kydsede Beringsstrædet under istiden for 30.000 år siden. Disse rejsende var Laikaerne.

Laikaerne
Laikaerne har altid været almindelige mennesker mænd og kvinder som levede ekstraordinære liv. De var ikke født med specielle evner, de opnåede en usædvanlig ynde og kraft igennem bøn, studier og disciplin. Nogle blev kendte ledere og healere, mens andre levede deres liv i stilhed, opdrog dere børn og passede deres levebrød. Laika'erne vidste at folk ville søge Muany-ki, når de var klar til det. Og i 2006 besluttede de sig for at komme ned og starte udbredningen af Munay-ki igen.

Hvis du føler dig tiltrukket af Munay-ki, og du kommer til denne vej med en klar intention og et åbent hjerte, vil du opdage, at du ikke er alene. Der er mange andre som ønsker at leve et autentisk og etisk liv og har en vision. Desuden kommer du i selskab med de Earthkeepers, som levede på denne planet for hundrede, og tusind vis af år siden, og som nu er en del af livets store Matrix. Disse Earthkeepers vil tilføje deres visioner og kraft til dig.