FORSIDE OM HEALEREN  REIKIHEALING HEALENDE BILLEDER  HESTEHEALING MUNAY-KI GALLERI KONTAKT

Behandling af hesten        
Hestens reaktion        
Krystaller        
Priser        
Anbefalinger        

Hestehealing
Der kan være mange grunde til at ejere gerne vil have deres heste healet. Nogle står med en hest der er syg, eller bliver ved med at blive skadet, andre har en ny hest, som de gerne vil hjælpe til at falde bedre til hos dem. Andre er nysgerrige på, hvordan deres hest egentlig går og har det. En clairvoyant healing kan være med til at kaste lys over, hvorfor hestens situation er som den er, fortælle dig lidt om dens personlighed, og hvordan du kan arbejde videre med hesten.

Hvorledes foregår healingen?
Når jeg healer heste foregår det primært som fjernhealing. Det vil sige, at jeg sidder hjemme og healer hesten på afstand. Til det har jeg brug for at kende hestens navn.

Hvad sker der under healingen?
Under en hestehealing modtager jeg clairvoyante informationer om, hvordan hesten har det her og nu. Jeg får som regel et indblik i hestens personlighed og temperament. Jeg gennemgår hestens krop og undersøger dens behov for healing fysisk og psykisk. Jeg ser på og healer hestens chakraer. Al healing er en proces, og noget går hurtigere end andet. Nogle sygdomme/skader kræver involvering af andre behandlingsformer. Og i min healing modtager jeg som regel også informationer om, hvordan du og hesten kan arbejde videre sammen bagefter på at helbrede hesten.

Jeg er ikke dyrlæge
Jeg vil understrege, at jeg ikke er dyrlæge, så ved al sygdom eller akut skade er det absolut vigtigt, at en dyrlæge bliver involveret.