FORSIDE OM HEALEREN  REIKIHEALING HEALENDE BILLEDER  HESTEHEALING MUNAY-KI GALLERI KONTAKT

Behandling af hesten        
Hestens reaktion        
Krystaller        
Priser        
Anbefalinger        

Hvad sker der under healingen?
Under en hestehealing modtager jeg clairvoyante informationer om, hvordan hesten har det her og nu. Jeg får som regel et indblik i hestens personlighed og temperament. Jeg gennemgår hestens krop og undersøger dens behov for healing fysisk og psykisk. Jeg ser på og healer hestens chakraer. Al healing er en proces, og noget går hurtigere end andet. Nogle sygdomme/skader kræver involvering af andre behandlingsformer. Og i min healing modtager jeg som regel også informationer om, hvordan du og hesten kan arbejde videre sammen bagefter på at helbrede hesten. Nogle gange modtager jeg besked om krystaller, som kan være gavnlige for det videre arbejde med hesten.

Dine spørgsmål til hesten
Hvis du har nogle spørgsmål til hesten, det kan være:hestens forhold til dig, eller der hvor den bor, de andre heste den omgåes mm. så spørger jeg ind til det, og ser om der kommer svar.

Fysisk healing
Nogen gange kan der være brug for, at jeg kommer hen og healer hesten fysisk - det får jeg besked om. Det tager som regel ret kort tid, da dyr er temmelig åbne og modtagelige for healing. Men det koster udover den faste pris ekstra for transport.